Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionaris terminològics  | Lleure. Turisme
1. cap de partida de carns
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Cap de partida responsable de l'elaboració dels plats de carn. [...]
2. dieta flexivegetariana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Dieta bàsicament vegetariana que inclou el consum esporàdic de carn i peix. [...]
3. auxiliar de cuina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que fa tasques de suport a la cuina d'un restaurant, com ara netejar els estris i la maquinària de la cuina, netejar i tallar verdures i determinats tipus de carn, peix i marisc, ajudar a fer plats senzills, etc. [...]
4. cap de partida de la cambra freda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Cap de partida responsable de la neteja, el desossament i el trinxament de la carn i el peix, de l'elaboració de tota mena de plats freds, i de la conservació dels plats a la cambra frigorífica. [...]